Slot spel recension: Cosmic Fortune slot spel

Cosmic Fortune Slot Game, utvecklat av Net Entertainment, är en fem hjul och femton fast pay-lines video slot spel. Det unika inslaget i detta spel är tillgängligheten av tre rader av symboler i stället för fyra. Rullarna är uppbyggda i en murig bakgrund som tyder på yttre rymden.

Förutom bonusrundorna och flera progressiva jackpottar, har Cosmic Fortune Slot spel (casinospel online)  också en lavine-funktion som skapar en kaskad effekt på rullarna.

Cosmic Fortune Slot spel levereras med flera, fasta och progressiva jackpots tillsammans med de andra vanliga funktionerna som inkluderar auto play, bonusrundor, scatters, fria spinn, multiplikatorer och en vild symbol.

Cosmic Fortune Slots spel kommer med två bonusrundor som inkluderar

• Gratis fall bonusspel
• Jackpot spel

Det perfekta exemplet på detta spel skulle vara PacMan, även om det också skulle kunna betraktas som ett arkadspel.

Spelet är utformat för att spelas via Instant Play-läget i din webbläsare, så du behöver inte ladda ner någonting. Liksom alla nya NetEnt-slots, kommer den här att fungera bra i dina mobila enheter såväl som på bärbara datorer och datorer.

Progressiv Jackpot

Cosmic Fortune spelar tre progressiva jackpots: Mega, Major och Midi samt två jackpots med fast värde: Mini och Rapid. Vart och ett av dessa priser kan bara vinnas efter upplåsning av Jackpot Game, vilket aktiveras när tre kulor faller i Jackpot Collector Cup under Bonusrundan. Om du får ytterligare tre kulor att falla i Jackpot Cup, kommer motsvarande pris att tilldelas.

Kommentera