Spelöversikt – Table Tennis Manager

Källa: Pixabay.com

Bordtennishanteraren är ett friluftsspel för sportspel som utvecklats av Wulfman som kan spelas i din webbläsare eller på kompatibla Android-enheter. I Table Tennis Manager kan spelare hantera sina egna bordtennisspelare och ett lag, delta i turneringar och noga hantera ekonomier som hjälper till att driva sitt lag från grunden.

Du måste hålla reda på både ditt lags idrottsförmåga och ditt lags ekonomi om du vill lyckas som chef. Att spendera pengar vildt kommer säkert att landa ditt lag i skuld, men du kan inte vara alltför sparsam. Det finns köp som måste göras för att stärka ditt lags prestanda. Hyr fler anställda för att förbättra spelarens färdigheter eller skicka dina spelare till träning för att öka sina attack-, försvars- och finessegenskaper.

Befintliga spelare kommer inte att vara de enda spelare som du behöver vara uppmärksamma på. Att anlita en ungdomsscout kan visa sig vara fördelaktig när man plockar ut några av de bästa kommande bordtennisstjärnorna som kommer att vara angelägna om att få hämtas av en framgångsrik chef. Talent kommer i alla åldrar, så se till att du håller ögonen på kommande ungdomar också.

Om du letar efter sportrelaterade spelautomater, prova dem på Maria Casino där du kan hitta ett brett utbud av spelautomater relaterade till olika sporter.

Efter all den träningen måste ditt lag utföra när tiden kommer. Ange ditt lag i tävlingar mot andra spelare där du kan visa upp dina ledarskap genom att vinna spel. Vinnande lag får också välja från grädden av grödan när det gäller sponsorer. Sponsorer hjälper till att finansiera dina insatser för chansen att få sitt namn förknippat med ett bra lag, så om du behöver lite extra pengar, försök att bli bra med några sponsorer.

Läs mer om Table Tennis Manager här

 

 

Kommentera